top of page

FF

EXPERT IN
CATERING

Margot Roggeveen

Margot Roggeveen heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Mensen verwennen is haar passie. Haar kennis over gezond eten zonder concessies te doen aan smaak en luxe, staat in haar boek “Luxe Geheimen’, dat zij samen met Maximiliaan Winkelhuis heeft uitgegeven.

 

Regelmatig trekt zij erop uit om zich in het buitenland te verdiepen in de plaatselijke culinaire expertise. Na eerst lange tijd te hebben samengewerkt met een studievriendin, waagde zij de stap naar een eigen bedrijf met de oprichting van Fabulous Food. En met succes.

 

Fabulous Food

Fabulous Food maakt met haar heerlijke gerechten, originele creaties en spontane bediening een onvergetelijke indruk op al uw partijen. Onder de clienten bevinden zich mensen, van wie het niet chique is ze met naam te noemen. In Wassenaarse en Haagsche kringen is Fabulous Food veel gevraagd. Maar ook daarbuiten. Zowel zakelijk als particulier.

 

Binnenkort iets te vieren?

Fabulous Food denkt met u mee. Wij kunnen alles uit handen nemen. Niet alleen met betrekking tot het eten, maar ook met het selecteren van een geschikte locatie en het huren van glazen, servies, tafels etc. Fabulous Food heeft goede connecties. 

 

Tot in de puntjes verzorgd

Onze uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen met verrassende details. Fabulous Food heeft de kennis in huis en is betrouwbaar, professioneel en representatief. Het moet een feestje zijn om aan een mooi gedekte tafel te gaan zitten, om alert personeel om je heen te hebben en vooral om zelf geen zorgen te hebben over de organisatie. Want die is tot in de puntjes verzorgd.

bottom of page